Curaçao Tips

Tijdens je verblijf op Curaçao wil je natuurlijk de leukste plekken van het eiland ontdekken. We hebben een selectie gemaakt van de leukste restaurants, stranden en activiteiten op Curaçao.

De Vos Autoverhuur

Het leuke aan Curaçao is dat de stranden, leuke eettentjes en culturele bezienswaardigheden verspreid liggen over het eiland. Hierdoor is een auto op het eiland echt een must.

Wil jij ook al het moois van Curaçao ontdekken? Reserveer dan bij De Vos Autoverhuur jouw goedkope huurauto voor tijdens je verblijf op het eiland!

Klein Curaçao

Op anderhalf uur varen van Curaçao ligt een onbewoond eiland met de mooiste witte zandstranden en het meest heldere water dat je ooit hebt gezien. Dit is een must-do als je Curaçao komt bezoeken. Bezoek de verlaten vuurtoren, snorkel met schildpadden en ga heerlijk ontspannen op het strand.

Rebels Jan Thiel

Dit leuke boutiekje is te vinden bij het Papagayo winkelcentrum. Bij Rebels Jan Thiel kan je niet alleen terecht voor geweldige modemerken als NA-KD, My-Jewellery en Loavies, maar ook voor prachtige woondecoratie.