Wij zijn De Vos

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen via De Vos Autoverhuur. Al 6,5 jaar lang is onze autoverhuur een succes op het eiland. Wij kregen steeds meer vraag over waar men goed kon verblijven. Uiteindelijk hebben we dan ook het initiatief genomen om zelf te beginnen met het verhuren van appartementen in Vista Royal, Jan Thiel’s beste wijk. 

Vista Royal is rustig, veilig en op loopafstand van het strand. De ideale locatie voor jouw tijd op Curaçao dus!

Ricardo de Vos

Mijn naam is Ricardo de Vos. 2015 was het jaar dat ik heb besloten om vanuit Nederland definitief te emigreren naar het zonnige Curaçao. Een jaar later ben ik vol enthousiasme begonnen met het verhuren van auto’s, wat inmiddels is uitgebreid tot een wagenpark van meer dan 90 huurauto’s in diverse maten en uitvoeringen. Hiermee kunnen wij toeristen op Curaçao hun verblijf nog aangenamer en gemakkelijker maken. Een auto is op Curaçao namelijk echt onmisbaar. Met een auto kan je alles ontdekken; vanaf het Spaanse Water tot aan Westpunt. 

“Gelukkig kan ik tijdens de vele aanvragen altijd rekenen op mijn enthousiaste medewerkers.”

Het leek mij steeds leuker om een compleet pakket aan te kunnen bieden. In september 2021 heb ik een paar mooie appartementen kunnen overnemen en na een paar maanden hard verbouwen werden in maart 2022 de eerste appartementen verhuurd!

Gelukkig kan ik tijdens de vele aanvragen altijd rekenen op mijn enthousiaste medewerkers. Zij staan graag voor je klaar en maken jouw verblijf op Curaçao helemaal tip-top in orde, zodat jij lekker kunt genieten van jouw auto en appartement op Curaçao!