Wij zijn De Vos

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen via De Vos Autoverhuur. Al 6,5 jaar lang is onze autoverhuur een succes op het eiland. Wij kregen steeds meer vraag over waar men goed konden verblijven. Uiteindelijk hebben we dan ook het initiatief genomen om zelf te beginnen met het verhuren van appartementen in Vista Royal, Jan Thiel’s beste wijk. Dit doe ik natuurlijk niet allemaal alleen, 

Bij De Vos Apartments kan je terecht voor een ideaal verblijf op dit eiland. Vista Royal is rustig, veilig en op loopafstand van het strand. De perfecte locatie voor jouw tijd op Curaçao dus!

Ricardo de Vos

Mijn naam is Ricardo de Vos, 2015 was het jaar dat ik heb besloten om vanuit Nederland definitief te emigreren naar het zonnige Curaçao. Een jaar later ben ik vol enthousiasme begonnen met het verhuren van auto’s, wat inmiddels is uitgebreid met een wagenpark van meer dan 90 huurauto’s in diverse maten en uitvoeringen. Hiermee kunnen wij toeristen op Curaçao hun verblijf nog aangenamer en gemakkelijker te maken. Een auto is op Curaçao namelijk echt onmisbaar, met één auto kun je alles ontdekken, vanaf het Spaanse Water tot aan Westpunt. 

“Gelukkig kan ik tijdens de vele aanvragen altijd rekenen op mijn enthousiaste medewerkers.”

Het leek mij steeds leuker om een compleet pakket aan te kunnen bieden, in september 2021 heb ik een paar mooie appartementen kunnen overnemen en na een paar maanden hard verbouwen waren in maart 2022 de eerste huur een feit! Gelukkig kan ik tijdens de vele aanvragen altijd rekenen op mijn enthousiaste medewerkers. Zij staan graag voor je klaar en maken jouw verblijf op Curaçao helemaal tip-top in orde, zodat jij lekker kunt genieten van jouw auto en appartement op Curaçao!